You are here:

Theatervoorstelling “Spiraling the Imaginative”

123

Graag nodigen we je uit voor de Sensorische Labyrint Theatervoorstelling "Spiraling the Imaginative". Deze voorstelling wordt gemaakt door een internationale groep van jeugdwerkers, activisten, kunstenaars en dagdromers onder begeleiding van de grondlegger van deze participatorische theatermethodiek Iwan Brioc.

 

Nog nooit van Sensorisch Labyrint Theater gehoord? Tijdens een voorstelling gaat iedere toeschouwer geblinddoekt op een individuele reis door ‘het labyrint’. Op dit avontuur worden door acteurs meerdere zintuigen geprikkeld die het denken en de eigen realiteit verruimen.

 

Inschrijven

Wil je er graag bij zijn? De plaatsen zijn beperkt. We vragen je om je vooraf in te schrijven door een mail te sturen naar meldy@labovzw.be en hierin aan te geven welke datum (5 of 6 november) voor jou past. Van ons krijg je dan een mail terug met daarin een tijdstip, tussen 19.00 uur en 21.30 uur, waarop je wordt verwacht.

Kom op tijd en laat het weten als je toch niet kunt komen! Het is cruciaal voor het verloop van de voorstelling dat het publiek op tijd aanwezig is.

 

Sensory Labyrinth Theatre?

Voor meer info over wat Sensorisch Labyrint Theater is, kun je de volgende websites bezoeken:

www.therepublicoftheimagination.org/sensory-labyrinth-theatre/

www.iwanbrioc.com

 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt met subsidie van het Erasmus+programma.