You are here:

Steun ons

LABO vzw kiest voor een kritische blik en soms scherpe antwoorden op de problemen en uitdagingen in de hedendaagse maatschappij. Wij blijven onze onafhankelijke koers verder varen, ook in moeilijke omstandigheden. Wij willen een borrelend laboratorium zijn voor activisme, ideeën en praktijk.

Wij willen onze werking zo onafhankelijk mogelijk kunnen verderzetten. Dat kunnen we echter niet alleen. We nodigen je dan ook van harte uit om een bondgenoot van LABO vzw te worden en ons als vrijwilliger en/of financieel te steunen in de mate dat dat mogelijk is. Alle beetjes helpen!

Of je nu een éénmalige donatie of een jaarlijkse of maandelijkse bijdrage wilt geven, groot of klein, alles is welkom. Daarmee help je ons om onze werking verder te zetten. Je kan overschrijven op onze duurzame zichtrekening:

BE19 8939 4402 7812
BIC: VDSP BE 91

In de storting graag het woord “donatie” vermelden

Je kan ook doneren via PayPal:

button-donate-paypal-1 (1) - Liken Knowledge

Wij zoeken contact met onze bondgenoten! We willen je graag een kaartje sturen als bedankje, als je ons je adres doorgeeft – wij houden je gegevens veilig en geven die niet door aan derden. Email ons gerust: info@labovzw.be.