You are here:

Inspireren tot sociale actie met de actiegallerij

foto actiegallerij

In workshops over kritisch burgerschap of die inzoomen op het omzetten van verontwaardiging in sociale actie, maken we vaak gebruik van een oefening genaamd actiegallerij. Op basis van een rijke collectie beeldmateriaal verkennen we een uitgebreid gamma aan actievormen. Hoewel we hiervoor verschillende manieren hebben is de inzet steeds hetzelfde: tonen dat we als burgers over een ongelooflijk divers arsenaal aan mogelijkheden beschikken om onze stem te laten horen en verandering kracht bij te zetten.

Wist je dat…
… de selectie beelden waaruit we foto’s voor de actiegallerij putten meer dan honderd verschillende      actievormen bevat? Ideeën en inspiratie met voor elk wat wils dus!
… we voor jou hier ook een reeks actiehandleidingen online ter beschikking stellen? Zo maak je meteen een brug van theorie naar praktijk.
…. je welkom bent in onze actiewerkgroep om mee de schouders te zetten onder een beweging van en voor kritische burgers. Een mailtje naar actie@labovzw.be volstaat om deel te worden van onze strijd voor een solidaire en inclusieve samenleving! We vertellen je graag meer over onze lopende campagnes

 

 

 

There is no Event