You are here:

Forumtheater “Droog Zaad” – 6 maart, Gent

DroogZaad

Op 6 maart gaat de voorstelling 'Droog Zaad' in première tijdens het Belmundo Festival. Droog Zaad is een samenwerking van Multatuliteater Gent, Intal, LABO vzw, TinkTankperformances en U Move 4 Peace. Het stuk belicht de problematiek van de vrijhandelsakkoorden en hun effect op boeren die zich meer en meer gereduceerd zien tot een speelbal van een zeer ongelijke wereldeconomie. Het stuk volgt zowel het verhaal van actoren in Colombia als in België. En of het nu in Noord of in Zuid is, telkens zien deze protagonisten zich geconfronteerd met prangende dilemma's. Hun keuzes kunnen verregaande gevolgen hebben. Kan jij hen helpen om een betere strategie te ontwikkelen?

DroogZaadTickets: 7€/5€ reductie (-18, studenten, werklozen, mindervaliden & 65+)

Reserveren via gent@intal.be

Droog Zaad is een forumtheatervoorstelling, wat betekent dat we je uitnodigen om ook een doe-schouwer te worden. Hier lees je meer over forumtheater en andere werkvormen uit het Theater van de Onderdrukten.

Jeroen Robbe, joker bij LABO vzw, staat mee in voor de regie van het stuk. Ook collega Pieter Baets is als acteur betrokken bij het stuk.

There is no Event