You are here:

Welkom op de website van LABO vzw

wereldplug

Eindelijk is het zo ver. Als je dit leest, dan is de gloednieuwe website van LABO vzw online. Een nieuwe website maken is altijd een moeilijke oefening. Wat willen wij met jullie delen? Wat willen jullie lezen? Er staat al zoveel online, hoe kunnen we een verschil maken?

 

Nu zien jullie het voorlopig resultaat. We hebben geprobeerd de website een zo overzichtelijk mogelijk menu te geven. Uiteraard met de nodige aandacht voor de eigen organisatie. Wie zijn we en waar staan we voor? Maar we willen ook stil staan bij jou: hoe kunnen we jou van dienst zijn? En wat hebben we in de aanbieding? Ons aanbod aan workshops is flexibel en we breiden het zeker nog uit. Bij ons vormingsaanbod vind je de vormingen waar we vandaag de nadruk op leggen.

 

Onder ‘aan de slag’ vind je alvast enkele tools uit ons repertoire. Smaken ze naar meer? Dan is een samenwerking misschien geen slecht idee. Wij denken graag mee over wat jouw organisatie of groep nodig heeft om meer in beweging te brengen.

 

Deze website toont je ook de weg naar alle mogelijke manieren om met ons in contact te blijven. Via e-mail, telefonisch of via de sociale media. We hopen dat de website jullie bevalt en in de toekomst bouwen we hem zeker verder uit. Op dit manier zullen website en sociale media meer en meer een interactief platform worden, dat dient als aanvulling en ondersteuning bij onze vormingsactiviteiten. Op die manier wordt LABO vzw nog meer een sociaal laboratorium waarin jullie kunnen meedenken over en werken aan sociale verandering.

 

We willen via deze weg ook onze speciale dank uitdrukken aan onze webmasters Yakup Yardımcı en Axel Ardu van Teknoza, tekenaar en animatiefilmmaker Koen De Koninck en onze logo en huisstijl ontwerper Alec Dunn van Blackoutprint en Justseeds Artists’ Cooperative.

 

Uiteraard is een website altijd een beetje work in progress. We horen dus graag jullie feedback. Aan welke informatie hebben jullie wat? Waar wil je graag meer van? Wat vind je helder of net onduidelijk? Laat het ons weten op info@labovzw.be. We horen het graag!