You are here:

Klaar voor het nieuwe jaar?

DSC00476

LABO vzw wenst allen een strijdbaar en solidair 2014! Samen met jullie werken we graag verder aan een wereld waar opnieuw meer ruimte is voor zelfontplooiing, samenwerking en radicale verbeeldingskracht. Want die verbeeldingskracht hebben we nodig om op de proppen te komen met nieuwe ideeën en creatieve strategieën om de strijd met onrecht aan te gaan.

In de komende maanden hebben we alvast een boeiend programma voor de boeg. Naast enkele opdrachten voor andere organisaties, werken we ook hard aan een eigen aanbod. Onze inleidende vorming "De Kracht van Beeldentheater" herhalen we binnenkort wegens ruime belangstelling. Na de eerste succesvolle editie kijken we ernaar uit nog meer mensen te laten proeven van deze inspirerende werkvorm. Daarnaast dragen we ook bij aan de regie van een stuk inspringtheater (forumtheater) dat op 6 maart vertoond wordt in het kader van het Belmundofestival.

Intussen kijken we uit naar de komst van gerenommeerd theatermaker en activist Hector Aristizábal begin mei. Hector komt uit Colombia, maar woont momenteel in Los Angeles. Hij is de bezieler van Imaginaction, heeft twintig jaar ervaring met Theater van de Onderdrukten en verzorgt voor ons een master class, een jokertraining en enkele voorstellingen van zijn theaterstuk 'Nightwind'Hou 1 tot 4 mei alvast vrij in je agenda!

In de loop van het voorjaar zien nog meer nieuwe initiatieven het daglicht. Hou ons aanbod dus zeker in het oog en laat ons weten waar je graag meer aandacht voor ziet.

Ons goed voornemen voor komend jaar? In 2014 onze organisatie verder uitbouwen tot een vaste waarde in het middenveld. Help ons dit voornemen waar te maken en geef onze werking een duwtje in de rug met een bescheiden gift. Tot gauw!

DSC00476  Enkele sfeerbeelden van onze workshop beeldentheater in december. Binnenkort   volgt een tweede editie! Contacteer ons voor meer info.

14dec2013_0035 (klein)

Caroussel (klein)