You are here:

Circles 4 Change are back!

banner uitnodiging (1)

Een beproeft recept gooi je niet weg. Dus organiseren we 4 nieuwe Circles 4 Change. 

 

 

22/09: 'Imagining Degrowth'

Op 22 september verkennen we samen het actuele thema Degrowth. In tegenstelling tot wat gangbaar is, geloven sommigen dat minder economische groei een beter leven kan betekenen voor de mens én voor andere wezens. De methode die we hanteren is dan ook Council of All Beings van Joanna Macy en John Seed.

Opgelet: Bij goed weer zal deze editie plaatsvinden in de LABO tuin dichtbij de Bourgoyen. De dag zelf posten we om 16 uur op Facebook en op onze website of deze C4C zal doorgaan in de tuin of op onze vertrouwde locatie Club Van Eyck. Voor mensen die met het openbaar vervoer komen: hou er rekening mee dat de tuin een stuk verder verwijderd ligt van het Gent-Sint-Pieters station. Een kaartje met uitleg over de precieze locatie en de bushaltes volgt.

De andere C4C's vind je in onze kalender:


Wat is Circles 4 Change?

Met de ‘Circles 4 Change’ willen we in gemeenschap persoonlijke en maatschappelijke uitdagingen creatief verkennen. We doen dit via dans, ritme, meditatie, rituelen, verhalen, theater en vooral via gesprekscirkels: een eeuwenoude ontmoetings- en gespreksronde, nog steeds toegepast bij inheemse volkeren. Vanuit deze ontmoeting groeit solidariteit, vriendschap en veel goesting om als kritische burgers samen ons steentje bij te dragen aan deze wonderbaarlijke planeet. 

We vragen een vrije bijdrage voor je deelname.