You are here:

Banner zoekt slogan! – #ClaimTheClimate

Labo_FB_Banner_wedstrijd_5

Bedenk jij een slogan voor onze banner op de klimaatmars “Claim the Climate?”

Enkele tips:
Bij LABO vzw geloven we heel hard in systeemverandering en het verbinden van deelstrijden! Wie even op onze website surft, die vindt vast wel wat meer thema’s die ons nauw aan het hard liggen. Kan jij daar met een knipoog naar verwijzen, dan zal dat ongetwijfeld enkele juryleden charmeren.

Wedstrijdreglement
1. Slogans moeten bezorgd worden in een e-mail naar actie@labovzw.be met als onderwerp “banner zoekt slogan” of via een commentaar op de oorspronkelijke post met aankondiging wedstrijd op de LABO facebookpagina. Wie op facebook deelneemt kan in een privébericht best ook contactgegevens achterlaten. Enkel dan is je inzending geldig.
2. Deadline voor alle inzendingen is zaterdag 24 november om 22u ’s avonds.
3. De jury beslist autonoom welke slogan het meest geschikt is voor een LABO banner en deze beslissing is definitief. Indien geen enkele slogan bruikbaar wordt geacht voor de banner kan de jury beslissen om geen van de voorstellen te weerhouden, maar in dat geval zal nog steeds een prijs worden toegekend aan de meest creatieve slogan.
4. Je mag maximum drie slogans per persoon voorstellen.Als meerdere personen dezelfde of min of meer dezelfde slogan voorstellen geldt de tijdsweergave van de slogan die we het eerst ontvingen, hetzij via facebook of via e-mail.
5. We maken de winnaar bekend op de dag van de klimaatmars, 2 december.
6. We contacteren de winnaar om verzendingsgegevens voor de prijs (het boek Beautiful Trouble) te pakken te krijgen. Krijgen we binnen de 30 dagen geen reactie, dan kan de prijs aan een andere kandidaat toegekend worden.

There is no Event