You are here:

Deelnemers aan het woord

Benieuwd wat andere deelnemers aan onze workshops ervan vonden?

"LABO vzw bouwt een brug tussen de rijke traditie van het theater van Augusto Boal, de pedagogiek van Paolo Freire en de Westerse samenleving anno 2013. De sessies zijn doordacht opgebouwd en de begeleiders gaan zorgzaam om met het leerproces in groep. Dat maakt de workshops voor iedereen geschikt, zelfs voor mensen met theatervrees." (Mieke, Uit De Marge)

"De vorming stond bol van de bruikbare methodieken, die ik sindsdien in mijn eigen ervaringsveld met plezier en voldoening heb toegepast." (Steven, Circusplaneet)

"Met deze vorming heb ik het gevoel dat het Theater van de Onderdrukten eindelijk grip krijgt op ons sociaal werkveld. Ik heb lang op een dergelijk doordacht en doorleeft initiatief gewacht." (Tijs, Group Intro)

"De workshop bij LABO vzw heeft ons doen dromen. In ons werk met daklozen in Brussel gebruiken we al heel wat creatieve methodieken, maar het werken met beeldentheater opent toch nieuwe perspectieven om ook dieper in te gaan op de gevoelens die met onderdrukking en uitsluiting gepaard gaan. Bedankt voor jullie spontane manier van lesgeven, we voelden ons direct op ons gemak. En we gaan zeker aan de slag met wat we bij jullie geleerd hebben!" (Willem en Tineke, Studio Caricole/Samenlevingsopbouw Brussel)

"LABO vzw brengt je terug naar de wortels van het emancipatorisch vormingswerk en doet dit vanuit ongerept enthousiasme." (Elisabeth, Vormingplus Gent-Eeklo)

"Een bron van inspiratie voor organisaties die -ook in hun werkvormen en in hun nadenken over de eigen methodiek- meer politiserend en emancipatorisch willen (gaan) werken. Prikkelend en uitdagend!" (Elke, Motief vzw)

"De workshop was een heuse eye-opener. Op korte tijd werd een hechte groep gesmeed, en de vrijheid die je dan voelt om voluit te gaan in het experimenteren, is van een zeldzame en unieke aard." (Steven)