You are here:

Kritische film: FilmLabo

Filmlabo is een filmclub, die u een geweten wil schoppen. En dát op geheel geweldloze wijze, met films die je kritische zin prikkelen. Zo hopen we het al behoorlijk rijke Gentse filmlandschap nóg te verrijken, met regelmatige vertoningen van maatschappijkritische films in alle diversiteit. Tegelijk weten we maar al te goed: met kijken alleen verander je de wereld niet. Daarom openen we achteraf de bar voor een discussie over de film én het ontstaan van wilde plannen om de wereld te veranderen.

Op onze filmavonden krijg je ofwel een film te zien uit de favorietenlijst van onze vrijwilligers ofwel wordt de film gekozen door een actiegroep, hoe dan ook krijg je er een interessante inleiding of panelgesprek er gratis en voor niets bovenop. Onze vaste stek is Ciné Rio in de koer, maar occasioneel kan je ons ook op verplaatsing vinden. 

Met filmlabo zijn we steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een handje willen toesteken bij het klaarzetten van de zaal, de bediening aan de bar én natuurlijk de keuze van de films en op zoek gaan naar interessante sprekers. Interesse? Stuur ons een berichtje of mail naar matilde@labovzw.be

Aankomende activiteiten

There is no Event

Afgelopen activiteiten

There is no Event