« Alle Activiteiten

Dag van het Kritisch Burgerschap én Circles 5 Change: TIJD

Begin:
02/05/2018 18:30
Einde:
03/05/2018 01:00
Category:
, , , ,
Door:
labo vzw
Email:
info@labovzw.be
Plaats:
De Vloer, Nest
Adres:
Google Map
Graaf van Vlaanderenplein 40, Gent, Belgium, 9000

Hieperdepiep, hoera! Op deze Dag van het Kritisch Burgerschap rond het thema TIJD vieren we 5 jaar LABO vzw in intieme kring met een Circles 5 Change. 

TIJDsverloop:
18u30 – Vullende Hapjes (eet je mee? schrijf je in via deze link)
19u00 – Verwelkoming met drankje
19u30 – Transformeer de TIJD
21u30 – LABO doorheen de TIJD
22u30 – Bijkletsen en een danske placeren
En verder: TIJDlijnspel, fototentoonstelling, cafeetje, mobiele LABO-bib… 

In het eerste deel van de avond nemen we het concept TIJD onder de loep. Wat is TIJD precies? Hoe ervaren we TIJD en hoe wordt er omgegaan met tijd binnen het westerse kapitalistische samenlevingsmodel? Kunnen we TIJD dekoloniseren? Hoe kunnen we als kritische burgers TIJDsdruk omzetten in kwaliTIJD? Waar ligt onze prioriTIJD in termen van werkelijke persoonlijke en maatschappelijke verandering? 

TIJDens het tweede deel van de avond zetten we de TIJD even stil en blikken we terug en vooruit naar gisteren en morgen: van herinneringen naar dromen. Wat bracht jou bij LABO? Wat is jou bijgebleven van de voorbije 5 jaar LABO? Welke herinneringen voor morgen kunnen we vandaag samen creëren? Kom en exploreer mee! Bouw mee aan kwaliTIJDsvolle ontmoeting, maak deel uit van leuke activiTIJDen, vier het verleden en droom over de toekomst! Zoals alTIJD maken we er een TIJDloos feestje van!

iCal Import + Google Calendar